Grundades 1995 i Stockholm

DP Dental Partner AB grundades 1995 och har idag 15 anställda i Stockholmsområdet. DP kör för 85 tandtekniska lab och levererar runt 600 försändelser per dag. 
Eftersom vi fokuserat all vår verksamhet till dentalbranschen så har vi också kunnat skräddarsy vårt arbetssystem med god logistik. 

Idag är vi ledande inom budservice till dentalbranschen och våra priser tillsammans med anpassad service har varit avgörande till att vi idag har etablerat oss väl inom denna bransch. 
Dental Partner Göteborg AB bildades i november 2009 och har idag 4 anställda inom Göteborgsregionen. 


 

Ronny

1995 grundade jag DentalPartner AB I Stockholm tillsammans med min kollega Micke. I dagsläget är jag VD på bolaget och tillsammans med mina kollegor ser till att labben får en välfungerande logistik vilket innebär att man alltid måste vara alert och flexibel. Jag är även ute och kör ibland när det behövs, dels för att jag tycker att det är kul men även för att stötta mina medarbetare här på DentalPartner.

0707913525

Isabelle

Det är jag som sköter kontakten med våra partners(kunder) på DentalPartner Göteborg och jag är även ansvarig över de administrativa uppgifterna. Mig kan ni alltid ringa om ni har funderingar kring hur våra tjänster fungerar eller om ni vill beställa en upphämtning.

0720225017

Musa

Det är jag som sköter leveranserna åt våra partners(kunder) på Dental Partner Göteborg. Mig kan ni alltid ringa om ni har funderingar kring hur våra tjänster fungerar eller om ni vill beställa en upphämtning.

0739854616